-Koop HSK-certificaat

Beschrijving
HSK-certificaat is een Chinese taalvaardigheidstest die bevestigt dat een buitenlander de Chinese taal heeft gestudeerd en vloeiend Chinees kan spreken.
We hebben connecties met HSK-instituten wereldwijd die dit certificaat uitgeven.

Dit certificaat kan worden verkregen bij een HSK-instituut en is permanent geldig, maar voor buitenlandse studenten die naar Chinese hogescholen en universiteiten willen, is het slechts 2 jaar geldig.

De HSK-instituten zijn beschikbaar in verschillende landen, waardoor dit certificaat internationaal erkend is. Dit certificaat wordt uitgegeven door het Ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China door een agentschap genaamd "Hanban".

Hoe koop je een HSK-certificaat online


Als je van plan bent om in China te studeren en werken, weet dan dat je een HSK-certificaat moet hebben behaald om te bewijzen dat je basisvaardigheden van de Chinese taal hebt verworven. Veel mensen hebben geen tijd of middelen om te studeren en dit certificaat te behalen, ons platform heeft het nu een stuk makkelijker gemaakt voor alle burgers die van plan zijn om in China te werken of studeren, u hoeft zich niet meer druk te maken, want u kunt nu dit certificaat binnen enkele dagen bij ons krijgen, weet dat ons HSK-certificaat hetzelfde is
als het certificaat dat is uitgegeven door het Haban-agentschap, het is authentiek en geregistreerd op de servers van het ministerie van onderwijs. Met ons platform hoeft u niet de 2 maanden durende studie te doen die vereist is om de.

Kontaktiere uns