Beschrijving
Een TCF-certificaat is een Franstalig certificaat dat buitenlandse studenten moeten behalen als vereiste om te studeren en te werken. In Frankrijk is het verplicht om het TCF-examen te halen. Dit is een speciale Franse taaltest die is ontworpen door France Education International (FEI) en is geaccrediteerd door het Franse ministerie van Onderwijs. Het is bedoeld om de Franse spreek- en schrijfvaardigheden van niet-Franstaligen te evalueren.


Het wordt ook wel de Test de Connaissance du Français genoemd. Net als veel andere taaltesten wordt de TCF ook geaccepteerd in andere landen, zoals Canada. Het examen duurt meestal maximaal 1 uur en 30 minuten en heeft een meerkeuzetoets die bestaat uit leesbegrip, beheersing van grammaticale structuren en luisterbegrip. De TCF-score is een indicatie van uw
niveau van de Franse taal. Een score van 346 punten komt overeen met het gemiddelde niveau (B1), terwijl een score van 523 punten overeenkomt met het gevorderde niveau (C1). Over het algemeen is er geen voldoende score voor TCF-examens.

Koop TCF-certificaten online

De Franse taal is een beetje moeilijk voor veel niet-Franstaligen, maar laat uw onvermogen om Frans te studeren, schrijven of spreken uw droom om naar een Frans land te verhuizen niet in de weg staan, want wij kunnen u daadwerkelijk TCF-certificaten verstrekken zonder dat u per se een Frans examen hoeft af te leggen. Wij werken nauw samen met de Franse immigratieagenten en daarom verstrekken wij u alleen originele TCF-certificaten die u overal in franken kunt gebruiken voor werk of studie, maar ook in andere landen. Mijnheer de Voorzitter, afstand is geen probleem, want wij kunnen u het certificaat daadwerkelijk overal ter wereld toesturen. Stuur ons een aanvraag of een sms-bericht op WhatsApp en wij helpen u om uw migratie mogelijk te maken door u elk document te verstrekken dat u moeilijk kunt krijgen.

Kontaktiere uns